ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА УКРАЇНСЬКОМУ ПРОДОВОЛЬЧОМУ РИНКУ

  • Л. О. Радченко
  • А. Е. Радченко

Аннотация

Забезпечення якості й безпечності харчової продукції – ключова складова захисту здоров’я споживачів будь-якої країни. Збереження здоров’я нації, зокрема через продукти харчування, є одним із важливих напрямів національної безпеки. А екологічна безпека продуктів харчування – це глобальна проблема, яка впливає не лише на здоров’я нації, але й на добробут держави в цілому.


Переглядів: 46
Завантажень: 27
Опублікован
2021-01-19
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/