ПРОБЛЕМИ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ

  • Т. В. Афанасьєва
  • Панайотіс Хаджисему
  • Стево Карапанджа

Аннотация

Пандемія COVID-19 надала руйнівного впливу на економіку і зайнятість в світі. Індустрія готельно-ресторанного бізнесу сильно страждає від заходів, необхідних для стримування пандемії, і малоймовірно, що вона повернеться до нормального стану найближчим часом. Багато закладів ресторанного господарства призупинили свою діяльність на невизначений термін. Підпримєства по всьому світу опинилися в надзвичайно складних умовах для ведення бізнесу. У зв’язку з різким падінням економічної активності працівники індустрії ресторанного бізнесу стикаються з катастрофічним скороченням робочого часу або потенційної втратою роботи. Ресторанний бізнес зіштовхнувся з безпрецедентною кризою, яка, безумовно, трансформує в перспективі діяльність підприємств цієї сфери. Ресторатори усього світу, для яких ресторанний бізнес має цінність, сьогодні вимушені задіяти всі ключові ресурси. У таких умовах на перший план виносяться питання гнучкості та швидкості реакції підприємств ресторанного бізнесу, що передбачає адекватну трансформацію бізнес-моделі.

Литература

1. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу: проблеми та
напрями трансформації моделей розвитку URL: http://marketinfr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf (дата звернення: 04.03.2021)
2. Наслідки епідемії COVID-19 та карантинних заходів для провідних
секторів економіки України URL: https://cpd.com.ua/ukr-eng%20covid19_economics_ukraine.pdf (дата звернення: 10.03.2021)

Переглядів: 111
Завантажень: 61
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/