НАСЛІДКИ КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ УКРАЇНИ

  • Н. Л. Аштаєва
  • О. С. Аштаєв
  • Г. А. Локай

Аннотация

В останнє десятиліття в Україні спостерігався динамічний підйом у сфері підприємницької діяльності з організації послуг, спрямованих на задоволення потреб населення в харчуванні. В результаті цього один за іншим відкривалися різні ресторани, виникали інноваційні формати підприємств ресторанного бізнесу.

Литература

1. Клапчук М.В., Біян В.І., Брухлій Б.В. Інноваційні технології в
ресторанному господарстві. Карпатський край. 2015. № 1 (2). С. 92-99.
2. Коронавирус : как украинские рестораторы ведут бизнес в условиях
пандемии. URL : https://www.restorator.ua/post/coronavirus-how-ukrainianrestaurateurs-do-business-in-a-pandemic (дата звернення: 06.03.2021).
3. Лебедева Т.Е., Голубева О.В. Возможности SMM в ресторанном
бизнесе. Инновационная экономика: перспективы развития и совершенствования. 2018. № 6(32). С. 112-117.
4. Массімо Боттура запустив в Instagram кулінарне шоу «Кухня
карантину». URL: https://posteat.ua/news/massimo-bottura-zapustiv-v-instagramkulinarne-shou-kuxnya-karantinu (дата звернення: 06.03.2021).
5. Наслідки епідемії COVID-19 та карантинних заходів для провідних
секторів економіки України. Дослідження за результатами глибинних інтерв’ю
з власниками та топ-менеджерами українських компаній. Київ-Харків :
Видавець О. А. Мірошниченко, 2020. 188 с.

Переглядів: 70
Завантажень: 70
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/