СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЗАХОДІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ СТРАВ У ЗАКЛАДАХ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ

  • Є. В. Жуков
  • Онал Садулла
  • Равів Шварц

Аннотация

Респіраторне захворювання, котре неминуче викликається вірусом SARSCoV-2, призвело до повсюдної загрози життю людей. Саме тому Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) змушена була надати небезпечному для життя захворюванню COVID-19 (пов’язаному з ураженням людини вірусом SARS-CoV-2) статус «глобальна пандемія».

Литература

1. Critical preparedness, readiness and response actions for COVBD-19: Interim
guidance 4 November 2020. URL: https://apps.who.int/iris/rest/bitstreams/1314212/
retrieve (дата звернення: 06.03.2021).
2. Critical preparedness, readiness and response actions for COVBD-19: Interim
guidance 22 March 2020. URL: https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/
331511/Critical% (дата звернення: 06.03.2021)
3. UNWTO (World Tourism Organization). (2020). Tourism and COVID-19.
Retrieved March 27, 2020. URL: https://www.unwto.org/tourism-covid-19-
coronavirus (дата звернення: 06.03.2021)
4. Hotel Management. (2020). Accor to reduce pay, furlough 75% of global
head office terms. Retrieved April 2, 2020. URL:
https://www.hotelmanagement.net/human-resources/accor-to-reduce-pay-furlough75-global-head-office-teams (дата звернення: 06.03.2021)
5. ISO 22483:2020(E). Tourism and related services - Hotels - Service
requirements. URL: https://www.iso.org/standard/73315.html (дата звернення:
06.03.2021)

Переглядів: 80
Завантажень: 27
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/