ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ: ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ РОЗВИТКУ

  • О. О. Золотухіна
  • Мадху Грувер
  • Аніл Грувер

Аннотация

У мінливому потоці сьогодення їжа для людей стала не тільки засобом задоволення кулінарних забаганок, а й основою для нормального функціонування організму людини. Надходження якісних продуктів до нашого тіла, важлива складова виконання всіх необхідних процесів у ньому. Підприємства, що займаються реалізацією та продажем харчових продуктів, є фундаментом безперебійного транспортування у ланці «постачальникспоживач».

Литература

1. Давидова О.Ю. Формування системи інноваційного управління
розвитком підприємств готельноресторанного господарства: Бізнес-Інформ.,
2019. 464 с.
2. Давидова О.Ю., Полстяна Н.В. Інформаційно-комп’ютерні інновації в
ресторанному бізнесі: Серія «Економічні науки», 2018. 408 с

Переглядів: 60
Завантажень: 127
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/