ФУНКЦІОНУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ: ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ РОЗВИТКУ
Аннотация
У мінливому потоці сьогодення їжа для людей стала не тільки засобом задоволення кулінарних забаганок, а й основою для нормального функціонування організму людини. Надходження якісних продуктів до нашого тіла, важлива складова виконання всіх необхідних процесів у ньому. Підприємства, що займаються реалізацією та продажем харчових продуктів, є фундаментом безперебійного транспортування у ланці «постачальникспоживач».
Литература
1. Давидова О.Ю. Формування системи інноваційного управління
розвитком підприємств готельноресторанного господарства: Бізнес-Інформ.,
2019. 464 с.
2. Давидова О.Ю., Полстяна Н.В. Інформаційно-комп’ютерні інновації в
ресторанному бізнесі: Серія «Економічні науки», 2018. 408 с
розвитком підприємств готельноресторанного господарства: Бізнес-Інформ.,
2019. 464 с.
2. Давидова О.Ю., Полстяна Н.В. Інформаційно-комп’ютерні інновації в
ресторанному бізнесі: Серія «Економічні науки», 2018. 408 с
Переглядів: 60 Завантажень: 127
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать