ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В КРАЇНАХ ЄВРОПИ ПІД ВПЛИВОМ ПАНДЕМІЇ «COVID-19»
Аннотация
Гостинність є одним із фундаментальних понять людської цивілізації, яка в наш час забезпечується такими видами економічної діяльності, як готельне та ресторанне господарство. Протягом віків ресторанне господарство пройшло складний шлях від місць нічного відпочинку подорожуючих та організації їх харчування до створення потужних мереж готелів і ресторанів.
Литература
1. Консалтингова компанія України Pro-Consulting. URL: https://proconsulting.ua/ua/about
2. Яцун Л.М. Сфера харчування населення як природно-соціальноекономічна система: методологія формування та розвитку. Економічний аналіз.
2014. Т. 16. №1. С. 155-166.
3. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії короновірусу,
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Електронний фаховий
науково-практичний журнал з економічних наук «Інфраструктура ринку».
2020. Вип. 42. С. 117-122 URL: https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20
2. Яцун Л.М. Сфера харчування населення як природно-соціальноекономічна система: методологія формування та розвитку. Економічний аналіз.
2014. Т. 16. №1. С. 155-166.
3. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії короновірусу,
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Електронний фаховий
науково-практичний журнал з економічних наук «Інфраструктура ринку».
2020. Вип. 42. С. 117-122 URL: https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20
Переглядів: 140 Завантажень: 226
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать