ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ

  • А. М. Ніколаєнко-Ломакіна
  • Саркіс Якубян
  • Мімоза Балла

Аннотация

Сучасна ресторанна індустрія зіткнулася з найбільшим випробуванням за останній час. Надзвичайно постраждала ресторанна справа. Есперти з вірусології сходяться на думці, що світ дедалі частіше стикатиметься з пандеміями у майбутньому. Щоб вистояти у складних умовах, власники ресторанного бізнесу трансформують звичні формати діяльності та активізують всі можливі резерви та ключові ресурси. Українське суспільство виявилося неготовим до пандемії коронавірусу.

Литература

1. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу:
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Випуск 42. 2020 с. 117-
122. URL: http: // www.market. infr. od. ua
2. Скільки втратили кафе і ресторани під час карантину-дослідження
URL: http : // www. еpravda. com. ua

Переглядів: 113
Завантажень: 361
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/