ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ
Аннотация
Сучасна ресторанна індустрія зіткнулася з найбільшим випробуванням за останній час. Надзвичайно постраждала ресторанна справа. Есперти з вірусології сходяться на думці, що світ дедалі частіше стикатиметься з пандеміями у майбутньому. Щоб вистояти у складних умовах, власники ресторанного бізнесу трансформують звичні формати діяльності та активізують всі можливі резерви та ключові ресурси. Українське суспільство виявилося неготовим до пандемії коронавірусу.
Литература
1. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавірусу:
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Випуск 42. 2020 с. 117-
122. URL: http: // www.market. infr. od. ua
2. Скільки втратили кафе і ресторани під час карантину-дослідження
URL: http : // www. еpravda. com. ua
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Випуск 42. 2020 с. 117-
122. URL: http: // www.market. infr. od. ua
2. Скільки втратили кафе і ресторани під час карантину-дослідження
URL: http : // www. еpravda. com. ua
Переглядів: 113 Завантажень: 361
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать