АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ В ПЕРІОД КАРАНТИННИХ ЗАХОДІВ

  • А. Е. Радченко
  • Тахір Амірасланов
  • Г. І. Дюкарева

Аннотация

Глобальна економічна криза та карантин привели до глобальних втрат в туристичній сфері України. Але постраждала не тільки туристична індустрія. Виникли суттєві проблеми в розвитку готельно-ресторанної сфери, яка тісно пов’язана з туристичною. Умови карантину суттєво вплинули на психологію та поведінку споживачів, а також на звичаний спосіб життя населення.

Литература

1. Балацька Н.Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії короновірусу,
проблеми та напрями трансформації моделей розвитку. Електронний фаховий
науково-практичний журнал з економічних наук «Інфраструктура ринку».
2020. Вип. 42. С. 117-122 URL:https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20
2. Комарніцький І.О. Оцінка перспектив готельного бізнесу в умовах
кризи. Ефективна економіка. Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет. 2015. Вип. 5. URL: http://www.economy.nayka.com.ua

Переглядів: 65
Завантажень: 89
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/