ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕНДЕНЦІЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ ТА ДІДЖИТАЛІЗАЦІЇ В СЬОГОДЕННІ

  • О. О. Соколовська Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
  • О. Є. Скирда Харківський державний університет харчування та торгівлі
  • А. В. Гавриш Київський національний університет харчових технологій

Аннотация

На сьогоднішній день вимоги до кваліфікації фахівців індустрії готельноресторанного-бізнесу висуваються достатньо високі, компетенції розширюються, що за собою тягне збільшення конкуренції між закладами, що їх готують. Така тенденція змушує реагувати вищі навчальні заклади, постійно працюючи над покращенням технологій викладання, пошуку новітньої інформації та залучення інновацій в цілому до освітнього процесу. Однак, залучення інновацій повинно бути адаптованим до реалій та можливостей вищого навчального закладу, в іншому разі вони будуть не ефективними та порушиться існуюча технологія навчання.

Литература

1. Paris Communiqué Paris, 25th May, 2018. URL: http: //
ehea.info/Upload/document/ministerial_declarations/EHEAParis2018_Communique_
final_952771.pdf.
2. Domingo M.G., Forner Expanding the Learning Environment: Combining
Physicality and Virtuality / M. G. Domingo, J. A Mangas The Internet of Things for
eLearning, Advanced Learning Technologies (ICALT), 2010 IEEE 10th International
Conference, 2010. Р. 730-731
3. Costa F.R. Corporate Image of Public Higher Education Institutions: Relevant
Factors to Distance Learning Students / F.R. Da Costa, A. S. Pelissari, I. V.
//Gonzalez, Turkish Online Journal of Distance Education, Vol. 19 (1), Р. 117-135

Переглядів: 76
Завантажень: 35
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/