ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДИК В ПІДГОТОВЦІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ФАХІВЦЯ СФЕРИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

  • С. І. Гребінська Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ
  • Г. В. Низенко Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ
  • Н. І. Франків Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ
  • А. Ю. Матвєєв Хмельницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ

Аннотация

Соціально-економічні умови сьогодення висувають якісно нові вимоги до
майбутніх фахівців закладів ресторанного господарства, які крім професійних
знань і умінь повинні мати підприємницькі, лідерські задатки, спроможні
продукувати нові ідеї, нестандартні способи вирішення професійних завдань
тощо. У створенні нової «моделі» сучасного професіонала-ресторатора важливу
роль відіграють інтерактивні технології навчання.

Литература

1. Гребінська С., Матвєєв А., Низенко Г. Формування
конкурентоспроможного фахівця сфери ресторанного господарства у
Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ / Духовні витоки
Поділля : заклади освіти в історії краю : матеріали ІХ всеукр. наук.-практ. конф.
Хмельницький : ХГПА. 2019. С. 90-94.
2. На Буковині стартував Міжнародний конкурс ресторанних технологій
«BestCookFest-2019». URL : https://promin.cv.ua/2019/10/22/na-bukovynistartuvav-mizhnarodnyi-konkurs-restorannykh-tekhnolohii-bestcookfest-2019.html
(дата звернення 26.04.2020 р.)
3. Ячмінь В.І. Шляхи оптимізації змісту фізичного виховання з метою
покращення фізичного стану здобувачів вищої освіти / Фінансово-економічне та
обліково-аналітичне забезпечення в управлінні діяльністю суб’єктів
господарювання в контексті інноваційного розвитку : Всеукраїнська науковопрактична Інтернет-конференція. С. 116-120. URL :
https://drive.google.com/file/d/1rWGYlqoX7afrBjUR3qQqaRvKDuPRF-bT/view
(дата звернення 27.04.2020 р.).

Переглядів: 25
Завантажень: 24
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/