ВПРОВАДЖЕННЯ ТРЕНІНГОВОЇ ПРОГРАМИ ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЙНОЇ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС ТЕК КНТЕУ

  • О. В. Коновалова Торговельно-економічний коледж КНТЕУ

Аннотация

Актуальність дослідження. Соціально-економічні зміни, що відбуваються в суспільстві, формують нові високі вимоги до працівників торговельно-економічної сфери, як до індивідуально-особистісного профілю фахівців так і рівня сформованості їх професійних компетенцій. Саме тому процес удосконалення підготовки майбутніх працівників торгівлі в сучасних умовах освіти є надзвичайно важливим та обумовленим багатьма чинниками. Одним із найважливіших з них, на нашу думку, є формування мотиваційної готовності до свідомого вибору професії та збереження мотивації до розвитку особистості в професії вподовж професіогенезу.

Литература

1. Афанасьєва Н.Є., Перелигіна Л.А. Теоретико-методологічні основи соціально-психологічного тренінгу. Навч. посіб. Київ, 2016. 252 с.
2. Карамушка Л.М., Худякова Н.Ю. Мотивація підприємницької діяльності : монографія. Київ: Львів : Сполом, 2011. 208 с.
3. Карпенко Є. Основи психотренінгу : навч. посіб. Драгобич : Львівський державний університет внутрішніх справ (ЛьвДУВС), Просвіт, 2015. 78 с.
4. Максименко С.Д., Прокоф’єва О.О., Царькова О.В., Кочкурова О.В. Практикум із групової психокорекції: підручник. Мелітополь: Видавничополіграфічний центр «Люкс», 2015. 414 с. [с. 58]
5. Мілютіна К.Л. Теорія і практика психологічного тренінгу: Навч. посіб. Київ: МАУП, 2004. 192 с. [с. 54]
6. Федорчук В.М. Тренінг особистісного зростання: нач. посіб. Київ: «Центр учбової літератури», 2014. 250 с. [с. 7]

Переглядів: 56
Завантажень: 38
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/