УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ ФЕСТИВАЛЯХ ТА КОНКУРСАХ КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ - ЗАПОРУКА ПІДГОТОВКИ ЯКІСНОГО ФАХІВЦЯ

  • Т. В. Афанасьєва ХТЕК КНТЕУ
  • Г. О. Горбенко ХТЕК КНТЕУ

Аннотация

В ХХI столітті зріс попит на конкурентоздатних працівників, в результаті чого виникла ще більша необхідність вищої освіти та зростає затребуваність її розвитку та вдосконалення. Для відповідності вимогам сучасного суспільства в контексті входження України до Болонського процесу ми прагнемо отримати найліпші результати у всіх напрямках вищої освіти, в результаті чого виникає потрібність в зосередженні уваги на забезпеченні та оцінюванні її якості. Професійно компетентний, конкурентоздатний та спроможний до самореалізації та саморозвитку працівник – ось якого фахівця чекає суспільство в ХХI столітті [1].

Литература

1. Підготовка конкурентоздатних фахівців як основна запорука фахової майстерності здобувачів вищої освіти. URL: http://college.nuph.edu.ua/wpcontent/uploads/2019/04/Sokolovska.pdf (дата звернення 22.04.2020)
2. Педагогические условия формирования профессиональной компетентности студентов колледжа гостиничного и ресторанного бизнеса. URL: https://www.dissercat.com/content/pedagogicheskie-usloviya-formirovaniyaprofessionalnoi-kompetentnosti-studentov-kolledzha-go (дата звернення: 10.04.2020)

Переглядів: 35
Завантажень: 24
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/