ТЕХНОЛОГІЯ РИБНИХ СНЕКІВ НА ОСНОВІ РИБНОГО ФАРШУ З ВИКОРИСТАННЯМ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИ

  • К. Б. Нечепуренко ХТЕК КНТЕУ
  • І. А. Шелухіна ХТЕК КНТЕУ
  • К. Б. Обух заст. директора готельнотуристичного комплексу «Ксенія»

Аннотация

Останнім часом в умовах загостреної екологічної ситуації особливо гостро стоїть питання здоров’я суспільства. Відомо, що здоров’я людини практично на 40 % залежить від якості продуктів харчування, зокрема, їх харчової, енергетичної та біологічної цінності. Людство протягом кількох десятиліть страждає від нестачі повноцінного білка, джерелом якого, як відомо, є переважно сировина тваринного походження, зокрема, м’ясо, риба, молоко та яйця [1].

Литература

1. Ципріян В. І. та ін. Гігієна харчування з основами нутриціології : навч. посіб. Київ : Здоров’я, 1999. 568 с.
2. Салтанов Д.М. Технология рациональной переработки гидробионтов. Вестник Камчатского гос. техн. ун-та. 2017. № 5. С. 56-61
3. Рижова К.І. Роль і значення рибогосподарського комплексу в системі продовольчої безпеки України. Національне господарство України: теорія та практика управління. 2019. С. 207-214
4. Борщевський П.П., Стасишен М.С., Алесіна Н.В. Стратегічні проблеми розвитку рибного господарства України // Стратегія розвитку України (економіка, соціологія, право): наук. жур. / [гол. ред. О. П. Степанов]. 2013. Вип. 1-2. С. 371-387
5. Заєць В. Перспективи розвитку харчової галузі в Україні. URL: http://ibcontacts.com.ua/perspectyvy _rozvytku/
6. Kovalenko V.A., Panikarova B.A. The rheological characteristics of the protein additive on he base of the fish collagen-contained raw material // Nauka i Studia. Przemysl, 2018. NR 35 (103). P. 88-95

Переглядів: 64
Завантажень: 77
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/