ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • Т. В. Афанасьєва
  • Онал Садуллах

Аннотация

Ресторанне господарство є однією з найважливіших складових сфер послуг національної економіки, основою бази туризму, від ефективності функціонування якого залежить здоров'я і рівень якості життя. В цей час зростання конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства тісно пов'язане із необхідністю безпечності ресторанних послуг. Безпечність харчових продуктів є важливим питанням, нерозривно пов’язане зі здоров’ям суспільства у всіх країнах світу. Умовами забезпечення випуску безпечної та якісної продукції є впровадження, адаптація та виконання принципів систем менеджменту безпечності при випуску харчових продуктів.


Переглядів: 92
Завантажень: 101
Опублікован
2021-01-19
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/