ЛІКВІДАЦІЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ УКРАЇНИ: ПРИЧИНИ ТА МОЖЛИВІ НАСЛІДКИ

  • О. В. Гапонцева
  • Н. І. Черевична

Аннотация

У серпні 2020 р. урядом було підготовлено проєкт щодо реорганізації Держпродспоживслужби та створення нового органу – Державної служби з контролю захворювань України. Відповідно до запропонованої концепції, новостворена служба у підпорядкуванні МОЗ має здійснювати реалізацію держаної політики у сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення, епідеміологічного нагляду. Виконання функцій захисту прав споживачів пропонувалося передати Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України


Переглядів: 48
Завантажень: 22
Опублікован
2021-01-19
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/