ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В УКРАЇНІ У СУЧАСНИХ УМОВАХ

  • К. Б. Нечепуренко
  • Г. О. Горбенко
  • Т. П. Карпова

Аннотация

В останні роки проблема якісного харчування стала на новий рівень, за даними вчених одним із пріоритетів Державної політики є покращення структури харчування населення за рахунок збільшення споживання продуктів з високою харчовою цінністю. Визначено, що окреме місце на ринку нових видів продукції займають структуровані продукти, виробництво яких має певні переваги порівняно з традиційними


Переглядів: 27
Завантажень: 25
Опублікован
2021-01-19
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/