ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

  • А. М. Ніколаєнко-Ломакіна
  • О. О. Золотухіна
  • Панайотіс Хаджисему
  • Панайотіс Хаджисему

Аннотация

Ви ніколи не задавали собі питання: ким ми є кожен день? Ми є споживачами різноманітної продукції. Більшість своїх коштів ми витрачаємо на придбання одягу, взуття, лікарських засобів, побутового посуду, обладнання, техніки для дому, але близько 60…70 % матеріальних заощаджень йде на купівлю продуктів харчування.


Переглядів: 28
Завантажень: 36
Опублікован
2021-01-19
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/