ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ЕЛІТИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ

  • Тетяна Іващенко Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ
  • Мімоза Балла
  • Желко Невен Бремеч

Аннотация

У зв’язку з пандемією COVID-19 останнім часом відбулися  зміни і в освітній сфері. Як наслідок – модернізація сучасної системи професійної освіти, поява нових можливостей освітніх технологій. Метою таких інновацій є підвищення ефективності освітнього процесу в нових для суспільства умовах.

Биографии авторов

Тетяна Іващенко, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ

спец. II кате. викл.

Мімоза Балла

віце-президент і міжнародний координатор Асоціації «Taste of Peace. Jerusalem», член клубу шеф-кухарів Албанії

Республіка Албанія

Желко Невен Бремеч

Президент Асоціації шеф-кухарів Середземноморських країн і Європейських регіонів (SKMER)

Спліт, Республіка Хорватія


Переглядів: 8
Завантажень: 3
Опублікован
2021-06-13
Как цитировать