ФОРМУВАННЯ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ – ОСНОВА ПІДГОТОВКИ ІННОВАЦІЙНО ОРІЄНТОВАНИХ ФАХІВЦІВ

  • Г. І. Дюкарева ХТЕК КНТЕУ
  • Саркіс Якубян Асоціація «Смак Світу»
  • Олена Чобану SA «Aeroport Catering» і Президент «Асоціації Кулінарів Кейтеринг Молдови»

Аннотация

У відкритій інноваційній моделі інновація залежить від конкретної взаємодії технічних, соціологічних, дизайнерських та інших креативних елементів у цілісній системі. В інформаційному суспільстві економічні результати залежать від ефективного управління системою в цілому.

Литература

1. Шестопалюк О.В. Інноваційні моделі навчання в діяльності вищих
навчальних закладів. Теорія і практика управління соціальними системами. 2013.
№ 3. С. 118-124. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tipuss_2013_3_18
2. Майковська В.І., Семеног О.М. Теоретико-методичні аспекти
формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців сфери
обслуговування : навч.-метод. посіб. Суми, 2019. 226 с.
3. Шпичко І.О. Формування соціальної компетентності майбутніх фахівців
сфери обслуговування у професійній підготовці. дис. ... канд. пед. наук. 13.00.14/
Хмельницький національний університет. Хмельницький, 2016. 289 с.
4. Пометун О.І., Гупан Н.М, Власов В.С. Компетентнісно орієнтована
методика навчання історії в основній школі: метод. посібник. Київ. ТОВ «КОНВІ
ПРІНТ», 2018. 208 с.
5. Інновації у вищій освіті: проблеми, досвід, перспективи: монографія
/ за ред. П. Ю. Сауха. Житомир. ЖДУ ім. Івана Франка, 2011. 444 с.

Переглядів: 54
Завантажень: 40
Опублікован
2020-05-28
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/