ІННОВАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

  • Г.О. Сабадош ХТЕК КНТЕУ
  • В.С. Морохович ХТЕК КНТЕУ

Аннотация

Однією з найбільш перспективних щодо інноваційного управління галузей сфери послуг є ресторанний бізнес. В останні роки ресторанний бізнес став залучати все більше інвесторів з самих різних сфер бізнесу. Це пов’язано, на-самперед, з привабливістю даного ринку в умовах економічного зростання країни та добробуту населення, а також з можливостями отримання стабільного прибутку протягом всього часу існування ресторану при його гра-мотному управлінні

Литература

1. Архіпов В.В., РусавськаВ.А.Організація обслуго-вування в закладах ресторанного господарства: навч.пос. К.: Центр учбової літератури, 2009.342с.
2. Дементьєва Є.П. Ресторанний бізнес. Секрети успі-ху. Ростов-на-Дону: Феникс, 2006. 345 с.
3. Малахова М.М., Ушаков Д.С. Інновації в туризмі та сервісі. М.: МарТ, 2008. 354 с.
4. Сабадош Г.О., Борисенко Л.І., Присташ І.Ю. Інно-ваційний розвиток ресторанного підприємства Регіональні проблеми розвитку територіальних систем: теорія, практи-ка, перспективи: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, частина 2, 15-16 квітня 2016 р. Ужгород: Вид-во «ФОП Сабов А.М.», 2013.С. 132 –135.

Переглядів: 36
Завантажень: 86
Опублікован
2020-04-15
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/