ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИМАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-РЕСТОРАТОРІВ –ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ

  • Т.В. Афанасьєва ХТЕК КНТЕУ
  • О.О. Золотухіна ХТЕК КНТЕУ
  • А. М. Ніколаєнко-Ломакіна ХТЕК КНТЕУ

Аннотация

У сучасних умовах особливого значення набувають питання підготовки та адаптації трудових ресурсів до мі н- ливих умов ринку праці у харчовій галузі, пов ’ язаних зі «старінням» труд ових ресурсів, зниженням рівня проф е- сійної підготовки та кваліфікації, послабленням мотивації до окреми х професій та видів діяльності.

Литература

1. Харчові технології у прикладах та задачах / Товаж-нянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П. Київ: Центр учбової літератури, 2017. 576 с.
2. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. / Новікова О.В., Радченко Л.О., Вініченко К.П., Півоваров П.П. Харків, 2016. 410 с.

Переглядів: 32
Завантажень: 16
Опублікован
2020-04-15
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/