ІННОВАЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИМАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-РЕСТОРАТОРІВ –ЗАПОРУКА ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ РЕСТОРАННОЇ СФЕРИ
Аннотация
У сучасних умовах особливого значення набувають питання підготовки та адаптації трудових ресурсів до мі н- ливих умов ринку праці у харчовій галузі, пов ’ язаних зі «старінням» труд ових ресурсів, зниженням рівня проф е- сійної підготовки та кваліфікації, послабленням мотивації до окреми х професій та видів діяльності.Литература
1. Харчові технології у прикладах та задачах / Товаж-нянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П. Київ: Центр учбової літератури, 2017. 576 с.
2. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. / Новікова О.В., Радченко Л.О., Вініченко К.П., Півоваров П.П. Харків, 2016. 410 с.
2. Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: навч. посіб. / Новікова О.В., Радченко Л.О., Вініченко К.П., Півоваров П.П. Харків, 2016. 410 с.
Переглядів: 32 Завантажень: 16
Опублікован
2020-04-15
Как цитировать
Раздел
ФІЛОСОФІЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ГОСТИННОСТІ: ШЛЯХ ДО УСПІХУ