ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ ФОРМУВАННЯПРОФЕСІЙНИХ УМІНЬ І НАВИЧОК У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСА

  • Г.О. Сабадош

Аннотация

Ефективний та стійкий розвиток підприємств ресто-ранного бізнесу в сучасних умовах досягається за рахунок використання ними інновацій,що забезпечують конкурен-тні переваги на ринку. На сьогодні стає актуальним уве-дення інноваційної складової у технологію ресторанного господарства та пропозиція ексклюзивних послуг.

Литература

1. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуго-вування в закладах ресторанного господарства: навч.посіб. К.: Центр учбової літератури,2009.342 с.
2. Заклади ресторанного господарства. Класифікація: ДСТУ 4281:2004
3. Закон України «Про інноваційну діяльність» (No 40-IV від 4 липня 2002 р.) // Відомості Верховної Ради (ВВР), 2002. No36. С. 266.
4. Ивасенко А.Г., Никонова Я.И., Сизова А.О. Иннова-ционный менеджмент: учеб. пособ. М.: КноРус, 2009.418с.
5. Кравчук Н.М., Корецька І.Л. Інноваційні ресторанні технології.К.: НУХТ, 2014. 114с.6. Прилепа Н.В., Соколюк Г.О. Інноваційні технології у сфері ресторанногобізнесу: Вісник Хмельницького наці-онального університету. Економічні науки, 2014. No 4, Т.2. С. 162–164

Переглядів: 44
Завантажень: 59
Опублікован
2020-04-15
Как цитировать
ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/