ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ

  • К. Б. Нечепуренко
  • Г. О. Горбенко
  • Т. П. Карпова

Аннотация

Ринкові умови господарювання обумовили кардинальні зміни в ресторанному господарстві за останнє десятиріччя: суттєво збільшилася частка закладів з приватною формою власності, розширилася мережа загальнодоступних закладів ресторанного господарства, у тому числі ресторанів, закладів швидкого обслуговування різних типів. Це привело до певних змін в організації їх роботи, змінилися вимоги до приготування та оформлення страв, посилилась увага до потреб споживачів з урахуванням їх платоспроможності.


Переглядів: 97
Завантажень: 43
Опублікован
2021-04-05
Как цитировать

Наиболее читаемые статьи этого автора (авторов)

ttps://revistacientifica.hospitalsantaizabel.org.br/slot-deposit-pulsa/